IMG_4423.jpg

WHITNEY STREET HOUSE

   

IMG_2360.jpg

WHITNEY STREET HOUSE


【CLIENT】

Abdey Moyle Residence

【PLACE + TIME】

San Francisco, CA / 2013

【PROJECT TEAM】

Because We Can  ✦  Architecture, Interior Design, Furniture Design, Fabrication
Mueller Nicholls  ✦  General Contractors, Project Management

【MADE IN OUR SHOP】

Interior elements for the house, sand box cover, basement screen.

 
 
 

【ABOUT】

This San Francisco family came to us as they were expecting their third child. They needed more space! We helped them recognize that the house had plenty of space, all it needed was some interior renovations. Creating a design for the kitchen that gave them the storage and usability they desired, and creating access to the rarely used basement by adding internal stairs that flow, gave them the house they needed for their growing family. We also helped them keep a fun, fashionable aesthetic in the face of child rearing with some accident preventing pieces throughout the house. Carved acrylic screens over their windows, a cover in the basement over the exposed boiler, and a sandbox lid all with the same aesthetic fashion, and child protecting features.