sample blog banner copy.jpg


Goings on at the Because We Cannery

The Interval, ever growing

The Interval at The Longnow continues to be a vibrant and ever growing venue. (And it continues to get tons of praise from the press!)Being the Architecture, Design-Build studio behind the venue, we are happy to be an ongoing part of their success as we come up with creative ways to support their needs. Most recently we installed removable chalk board and walnut framed mirror pieces that hang over the back bar shelving.


On the wall next to the bar we also created a plaque that explains their donor bottle program, as well as a few shelves to display the coffee beans they sell.


Keeping with the aesthetic of the space, all the pieces were made from locally felled walnut with hand made metal details and modeled in the latest 3D CAD software. Combining the best of the old and the new.


Jillian Northrup